| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Adams Główny zamkowy Inkwizytor!!!

|
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 10:03 pm Temat postu: Wolontariat 2009' - wkrótce zamykamy listę! |
|
|
Jeśli masz chęć do pomocy przy VII edycji festiwalu, jeśli gotuje Ci się krew na samą myśl bycia jego współtwórcą to wszem i wobec ogłaszam iż jest taka możliwość a nawet potrzeba. Jak co roku mamy cały sztab osób pracujących nad tą imprezą ale ludzi tych nie przybywa zbyt wiele (mówię o ekipie ośrodka) i muszą się oni dwoić i troić aby wszystko "zadziałało" a festiwal z roku na rok nam rośnie. Są większe wymagania i jest coraz więcej pracy.
Co roku zgłaszało swoją chęć do pomocy kilka nowych osób w związku z czym cieszę się iż mogłem w tym roku zobaczyć w tym festiwalowym składzie kilka dobrze znanych mi twarzy (pewnych na przykład fotoreporterów paparazzimi zwanych ).
Wymagania niewielkie, chęć do pomocy, min.18 wiosen na karku (choć do niektórych zadań starczy brak mleczaków w jamie ustnej Wink oraz zgoda zgoda rodziców), jakaś forma dyspozycyjności i umiejętność dobrej zabawy.
Zgłoszenia proszę słać na mojego adminowego priva z tematem "Wolontariat 2009 - zgłoszenie", dla pewności iż wiadomość do mnie dotarła czekaj na potwierdzenie z mojej strony.
W zgłoszeniu proszę podać dane:
Imię i nazwisko
nr telefonu
mile widziany opis jakichś szczególnych uzdolnień (np. znajomość języków obcych, fotografia, video, umiejętność pilotażu Boeinga 747 itp.)
Dziękuję za zgłoszenia które dotychczas do mnie spłynęły, z wszystkimi postaram się w miarę możliwości jak najszybciej skontaktować.
Pozdrawiam _________________ Zamkowa Inkwizycja znoooff czoooooowa!!!
OBSERWUJE I PATRZY!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon Festiwalowy Guru!!!

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 7:06 pm Temat postu: |
|
|
do kiedy można wysyłać zgłoszenia? _________________ It seem that MOUSE has chewed through the carpet.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Basia Początkujący Festiwalowiec
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 12:01 am Temat postu: |
|
|
| czy można się jeszcze zgłosić do wolontariatu? jeśli tak to na jaki adres mailowy wysłać zgłoszenie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alekto Początkujący Festiwalowiec
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 3:18 pm Temat postu: ;) |
|
|
Z wielką chęcią pomogłabym w przygotowaniach, jest jednak pewien problem. Nie jestem z Będzina... Także chyba odpadam w przedbiegach, prawda?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|