FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Wolontariat 2009' - wkrótce zamykamy listę!

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.festiwal.beltaine.pl Strona Główna -> VII FMC Zamek 2009 - dyskusja ogólna!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Adams
Główny zamkowy Inkwizytor!!!

PostWysłany: Nie Lip 05, 2009 10:03 pm    Temat postu: Wolontariat 2009' - wkrótce zamykamy listę! Odpowiedz z cytatem

Jeśli masz chęć do pomocy przy VII edycji festiwalu, jeśli gotuje Ci się krew na samą myśl bycia jego współtwórcą to wszem i wobec ogłaszam iż jest taka możliwość a nawet potrzeba. Jak co roku mamy cały sztab osób pracujących nad tą imprezą ale ludzi tych nie przybywa zbyt wiele (mówię o ekipie ośrodka) i muszą się oni dwoić i troić aby wszystko "zadziałało" a festiwal z roku na rok nam rośnie. Są większe wymagania i jest coraz więcej pracy.

Co roku zgłaszało swoją chęć do pomocy kilka nowych osób w związku z czym cieszę się iż mogłem w tym roku zobaczyć w tym festiwalowym składzie kilka dobrze znanych mi twarzy (pewnych na przykład fotoreporterów paparazzimi zwanych ).

Wymagania niewielkie, chęć do pomocy, min.18 wiosen na karku (choć do niektórych zadań starczy brak mleczaków w jamie ustnej Wink oraz zgoda zgoda rodziców), jakaś forma dyspozycyjności i umiejętność dobrej zabawy.

Zgłoszenia proszę słać na mojego adminowego priva z tematem "Wolontariat 2009 - zgłoszenie", dla pewności iż wiadomość do mnie dotarła czekaj na potwierdzenie z mojej strony.

W zgłoszeniu proszę podać dane:
Imię i nazwisko
nr telefonu
mile widziany opis jakichś szczególnych uzdolnień (np. znajomość języków obcych, fotografia, video, umiejętność pilotażu Boeinga 747 itp.)

Dziękuję za zgłoszenia które dotychczas do mnie spłynęły, z wszystkimi postaram się w miarę możliwości jak najszybciej skontaktować.

Pozdrawiam
Ogląda profil użytkownika  Wyślij prywatną wiadomość  Odwiedź stronę autora 
Myszon
Festiwalowy Guru!!!

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 7:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do kiedy można wysyłać zgłoszenia?
Numer GG

Basia
Początkujący Festiwalowiec

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 12:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy można się jeszcze zgłosić do wolontariatu? jeśli tak to na jaki adres mailowy wysłać zgłoszenie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika  Wyślij prywatną wiadomość  Wyślij email 
Alekto
Początkujący Festiwalowiec

PostWysłany: Pon Sie 03, 2009 3:18 pm    Temat postu: ;) Odpowiedz z cytatem

Z wielką chęcią pomogłabym w przygotowaniach, jest jednak pewien problem. Nie jestem z Będzina... Także chyba odpadam w przedbiegach, prawda? Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika  Wyślij prywatną wiadomość 
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.festiwal.beltaine.pl Strona Główna -> VII FMC Zamek 2009 - dyskusja ogólna! Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: